Hemvårdsprodukter

Hemvårdsprodukter

Cleansing Care

Eye Make-Up Remover

En mild ögonmakeup remover helt naturlig och fri från konserveringsmedel.

Läs mer –>

Pore Treat Lotion

Poretreat lotion är ett skonsamt och vårdande ansiktsvatten som återfuktar huden och balanserar keratiniseringen.

Läs mer –>

Make-Up Remover

Används för att lösa upp vattenfast makeup såsom mascara och foundation som exempelvis Sublime Teint.

Läs mer –>

White Willow Bark Peeling Mask

Nannic willow bark peeling mask är en mild keratolytisk peeling som skonsamt eliminerar döda hudceller och stimulerar tillväxten av nya celler.

Läs mer –>

Pure Active Cleanser

Nannic Pure Active Cleanser är helt fri från emulgeringsmedel. Detta gör att huden kan bibehålla sin balans i den allt för hårt utsatta syramanteln.

Läs mer –>

Active Serum

Age-Reverse Hyaluronic

Ett revolutionerande serum med högkoncentrerad Hyaluronsyra i form av djupt genomträngande mikrosfärer. Minskar rynkor och förbättrar hudens fasthet.

Läs mer –>

Eye & Lip Anti-Wrinkle

Nannic har utvecklat ett revolutionerade dag- och nattserum för att på ett mycket effektivt sätt bekämpa rynkor runt ögon och läppar.

Läs mer –>

Epithelium+

Epithelium+ är ett kraftfullt serum som påskyndar läkningsprocessen och återställer hudens balans efter en påfrestande behandling, solskadad, eller irriterad hud.

Läs mer –>

Instant Flight Protection

Ett unikt serum framtaget för att skydda huden mot uttorkning i påfrestande luftkonditionerade omgivningar, exempelvis i flygplan och på kontor.

Läs mer –>

Slim & Firm Anti Cellulite

Ett multikomplext aktivt serum som effektivt bekämpar lokala fettansamlingar och celluliter på hela kroppen. En unik formula som kombinerar 6 utvalda komponenter för att motverka fettbildning. Stramar omedelbart upp huden och ger direkt synbar förbättring.

Läs mer –>

ATP Energize Serum (morgon)

Nannic Excellence ATP Energize Serum innehåller flytande kristaller som främjar absorptionen av de aktiva ingredienserna djupt ner i huden.

Läs mer –>

Skin Tone Balancer

Nannic har lyckats igen, en revolutionerande världsnyhet! Nannic har nu vidareutvecklat föregående skin tone balancer till nya skin tone balancer triple action, som innehåller fler aktiva ingredienser som effektivt motverkar alla mekanismer som orsakar pigmentfläckar.

Läs mer –>

GSH Defence Serum (kväll)

Nannic Excellence GSH Defence Serum innehåller flytande kristaller som främjar absorptionen av de aktiva ingredienserna djupt ner i huden.

Läs mer –>

Venatrix Flawless Skin

Couperoser är ett hudtillstånd som kännetecknas av en akut, kronisk infektion. Runt 10 % av befolkningen lider av detta, oftast ljushyade personer. Den reaktiva solen är en starkt bidragande faktor. Genom att använda venatrix couperose kan rödheten i ansikten reduceras som ett resultat av att syntesen i kollagena och elastinfibrer skyddas.

Läs mer –>

Venatrix For Perfect Legs

Venatrix för ben är en ofärgad kräm som med medicinskt bevisat resultat tar bort ytliga blodkärl. Serumet är berikat med mycket algextrakt och glukosaminglukan vilket stärker kärl och vävnad så att blå fläckar och stora spindelvener på benen reduceras.

Läs mer –>

Serum-In-Cream

Anti-Age Normal To Mixed Skin

Ett hög koncentrerat serum-in-cream för normal hud som mycket effektivt bekämpar synliga ålderstecken och skyddar hudens tillväxtfaktorer.

Läs mer –>

Anti-Age Dry & Sensitive Skin

Ett hög koncentrerat serum-in-cream särskilt utvecklat för torr och känslig hud. Repaerar och återställer hudens fuktbalans samtidigt som den effektivt bekämpar synliga ålderstecken.

Läs mer –>

Anti-Age Oily And Impure Skin

Ett hög koncentrerat serum-in-cream särskilt utvecklad för att reparera fet och oren hud. Renar porerna på djupet och återställer huden.

Läs mer –>

Age Repair Night

Nannic Age repair är ett revolutionerande anti-age särskilt utvecklad för att verka över natten. Den unika serum-in-cream formulan är full av näring, reparerande lipider och strukturförbättrande polyfenoler som hjälper till att skydda mot yttre påfrestningar.

Läs mer –>

EXT Ultra Moisture Cream

En frisk hud som fungerar optimalt innehar rikligt med vatten runt sina celler.

Läs mer –>

Special Care

UV Shield

Världens första solskydd som är inkapslat i mikromolekyler skyddar effektivt på ytan utan att absorberas in i huden.

Läs mer –>

Vårdande & Återfuktande Läppcerat

Nannic 3C miracle lips är ett reparerande läppcerat berikad med mjukgörande ingredienser såsom lipider vilket ger läpparna näring och skyddar mot uttorkning.

Läs mer –>

Hand & Foot Repair

Vårdande krämer berikade med omega 3 och 6 reparerar torr, narig eller sprucken hud.

Läs mer –>

Make-Up Perfection

Sublime Teint

Sublime Teint jämnar ut huden och fyller ut fina linjer och rynkor samt mattar ner huden på kroppen samtidigt som den trollar bort ojämnheter.

Läs mer –>

Golden Legs

Det är äntligen möjligt att enkelt skapa perfekta silkeslena ben, dölja åderbrock, ärr och utslag. En ny trend ha skapats – Golden Legs – makeup för benen!

Läs mer –>

Fresh Hygenic Care

QC Deo Shower

Torr och Trygg 24 timmar
Världssensationen QC Deo dusch är en underbar duschmousse som innehåller aktiv antiperspirant deodorant utan att torka ut, skada eller täppa igen porerna.

Läs mer –>

QC Deo Wet Wipe

Med QC DEO wet wipes får du ett hjälpmedel som är lätt att ta med för att hålla oönskad kroppsodör under kontroll. När kroppen utsöndrar svett, är den både steril och luktfri.

Läs mer –>

QC Crackling

QC Crackling desinficerande gelémousse är ett måste för alla vid alla tillfällen. Ett tryck, en mandels storlek, smörjs in i händerna med ett smattrande ljud, där av namnet.

Läs mer –>

QC Textile

QC Textile är en effektiv transparant spray för att eliminera oönskad lukt och bakterier från textiler.

Läs mer –>

Hydrating Bathmilk

Lägg till i ditt bad vatten och njut av en underbart mjuk och särskilt lugnande avslappningstid. Perfekt för torr, känslig och irriterad hud.

Läs mer –>

Self Tan

Supersunic Spray

Supersunic self tan spray är en revolutionerande spray som ger en vacker solbränna hela året utan någon fara för UV-strålar, den torkar inte ut huden och kan användas på alla hudtyper.

Läs mer –>

Supersunic Towelette

Supersunic self tan servett ger din hud en naturlig solbränna som varar i 5 – 7 dagar. Servetten är helt fri från alkohol och parabener och kan användas på känslig hud.

Läs mer –>

Supersunic Epibronze

Brun utan sol lotion – Dubbel effekt och dubbelt resultat!
Verkan av Epibronze kan kallas spektakulärt. Resultatet kommer att hålla längre, se mer naturligt ut (mindre gulaktigt) samtidigt som Epibronze kommer att bygga upp ditt naturliga skydd mot UV-ljus.

Läs mer –>

Kontaktuppgifter

Adress

Ola Westmanin Puistotie 4A
(Laserhuset, Ingå hamn)

Telefon

040 590 6323

Om en behandling är under arbete kommer vi inte att kunna svara. Vänligen lämna din kontaktinformation till röstbrevlådan så ringer vi tillbaka så fort vi är lediga, tack!

Följ oss på Facebook!

skonhetssmedjan

ShönhetsSmedjan (Laserhuset)

Kontaktuppgifter

Adress

Ola Westmanin Puistotie 4A
(Laserhuset, Ingå hamn)

Telefon

040 590 6323

Om en behandling är under arbete kommer vi inte att kunna svara. Vänligen lämna din kontaktinformation till röstbrevlådan så ringer vi tillbaka så fort vi är lediga, tack!

Följ oss på Facebook!

skonhetssmedjan

ShönhetsSmedjan (Laserhuset)